DigiKennis

DigiKennis is de bedrijfsnaam waaronder  Tom Verbeek (basisschooldirecteur, docent, leerkracht en bovenschools ICT/Media-coordinator) zijn trainings- en coachings-activiteiten uitvoert. Zelf nog dagelijks actief in basis- en voortgezet onderwijs houdt Tom zich naast zijn werkzaamheden op school,  bezig met het begeleiden en scholen van leerkrachten, leerlingen en ouders op het gebied van ICT en Internet voor onderwijsinstellingen en individuele scholen. DigiKennis biedt een breed palet aan trainingen voor schoolteams en directies. Daarnaast verzorgt DigiKennis gastlessen voor leerlingen over thema's als Social Media, Cyberpesten, Sexting en Veilig Internetten.

Tom heeft de afgelopen jaren vele trainingen en lezingen verzorgd door het hele land. Van meerdaagse digibordtrainingen tot kennismakings-workshops over bijvoorbeeld Wikiwijs. In opdracht van o.a. Klassewijzer BV, Vereniging Openbaar Onderwijs (Cyberouders) en De Digischool (Wikiwijs) heeft Tom tientallen scholen bezocht en ondertussen honderden leerkrachten geschoold en begeleid.
DigiKenis biedt kant en klare trainingen op het terrein van Social Media, Digiborden, ICT-implementatie, etc. Maar uiteraard is het ook mogelijk om, in nauw overleg,  een op maat gemaakt trainingsaanbod te realiseren.

Voor meer informatie of een kennismakingsafspraak kunt u contact opnemen met Tom Verbeek,
tel: 06-29423688 of per email: tom@digikennis.nl

LinkedIn-profiel van Tom Verbeek weergevenProfiel van Tom Verbeek weergeven

0 reacties:

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *